INVITASJON TIL KURS MED CHRIS DREW
Er du interessert i å utvikle ditt klarsyn og dine evner til å få kontakt med de i åndeverden, da er dette kurset noe for deg.

Du har nå mulighet til å delta på et helt spesielt kurs med Chris Drew. Som lærer ved Arthur Findlay College i England, vil han videreføre den måten å lære på som de gjør ved dette berømte colleget. Kurset vil passe både for nye og for de som allerede kan en del fra før.

Når personer tar kontakt med en klarsynt/et medium så ønsker mange å få hjelp i den livssituasjonen de står i. Chris mener det er viktig at vi som klarsynte og medium også stiller oss åpne for den type hjelp. Han kaller det: "Meeting the need of the sitter".
Derfor vil Chris på dette kurset ha fokus på øvelser som styrker både klarsyn/klarhørsel/klarfølelse i tillegg til mediumskap.

Høres dette ut noe som du har lengtet etter å lære mer om?
Da kan du melde deg på kurset til Chris 24. - 26.mai i Stavanger.

Chris underviser på engelsk, og jeg er til stede og oversetter der det trengs. Når vi gjør øvelser, så foregår det alltid på norsk. Så ikke vær engstelig om engelskkunnskapene ikke er på topp.

Vil du vite mer om Chris, kan du gå inn på hjemmesiden hans: http://chrisdrew.org/index.php

På denne siden kan du lese mer om Chris og se hvilke kurser han underviser i ved Arthur Findlay College: https://www.arthurfindlaycollege.org/tutors/chris-drew/

Kurset skal holdes på Stavanger Terapisenter, Hillevågsveien 14.
Fredag 24.mai. kl. 10.00 - 17.00
Lørdag 25.mai  kl. 10.00 - 17.00
Søndag 26.mai kl. 10.00 - 17.00

Prisen for disse tre hele dagene er kr 3.500.
Depositum er på kr 900. Depositumet vil ikke bli betalt tilbake ved senere avmelding. Restbeløpet på kr 2.600 betales en måned før kursstart.
Påmelding gjøres på mail til gretepl@hotmail.com og depositum betales til konto: 1208.50.48102 Navn: Grete Plener
Du får tilbakemelding når du har fått plass.

Har du spørsmål, ta kontakt på mail eller ring tlf 915 49 109.
Hilsen Grete Plener EMAIL: gretepl@hotmail.com